اخبار, تسهیلات, تسهیلات قرض‌الحسنه, صندوق پژوهش و فناوری, صندوق سلامت ثامن

ساخت دستگاهی کاربردی در ترمیم ریشه دندان با حمایت صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن

یک شرکت فناور توانست با استفاده از تسهیلات نمونه‌سازی صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن و تامین بخشی از هزینه‌ها، نمونه دستگاه اندوموتور (دستگاه تخلیه ریشه دندان) را بسازد.
به گزارش روابط عمومی صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن، حمید بهزاد، مدیرعامل شرکت بویان فناور توس، در ارتباط با دستگاه اندوروتاری (اندوموتور) گفت: این دستگاه ابزاری جدید و پیشرفته در ترمیم ریشه دندان است و به منظور آماده‌سازی کانال ریشه دندان از آن استفاده می‌شود. در گذشته به منظور آماده‌سازی کانال ریشه دندان از فایل‌های دستی یا دستگاه‌های غیر اتوماتیک استفاده می‌شد که عدم کنترل دندانپزشک بر حرکات دستگاه، احتمال شکستگی فایل داخل دندان را به همراه داشت اما با کمک این دستگاه می‌توان ریشه دندان را بدون هیچ نقصی تخلیه کرد.
مدیرعامل شرکت بویان فناور توس ادامه داد: این دستگاه مورد استفاده تقریبا تمامی متخصصین درمان ریشه و حدود نیمی از دندان‌پزشکان عمومی است.
وی در ارتباط با میزان برابری این محصول با سایر محصولات مشابه بازار گفت: این محصول مطابق با نمونه‌های خارجی ساخته شده است و نمونه داخلی ندارد.
بهزاد همچنین گفت: واردات این دستگاه موجب خروج سالانه حدود نیم میلیون دلار ارز از کشور می‌شود که با تولید و توزیع این محصول در بازار می‌توانیم ضمن ایجاد اشتغال پایدار، از خروج این مقدار ارز نیز جلوگیری کنیم.
مدیرعامل شرکت بویان فناور توس در انتها به تسهیلات دریافتی از صندوق سلامت ثامن اشاره کرد و گفت: تا زمستان ۱۴۰۰ شرکت ما موفق به اخذ هیچ‌گونه تسهیلات حمایتی برای ساخت این محصول نشد ولی با حمایت صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن شرکت توانست از تسهیلات نمونه‌سازی صندوق برای تکمیل محصول استفاده کند. این تسهیلات پس از عقد قرارداد با صندوق، در کمتر از یک روز کاری به حساب شرکت واریز شد.
حمیدرضا فرهادی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن در ارتباط با این محصول گفت: محصول این شرکت در حوزه دندانپزشکی و تحت عنوان اندوروتاری است؛ این محصول رقیب داخلی ندارد اما حدود ۲۴ شرکت خارجی از ۹ کشور تاکنون محصولات خود را در این بخش به بازار ایران عرضه کرده‌اند.
فرهادی ادامه داد: پاکسازی کانال ریشه دندان با بالاترین کیفیت و کمترین زمان، کاهش چشم‌گیر احتمال بروز درد پس از درمان و همچنین سرعت در انجام درمان و کاربری ساده و آسان از مهم‌ترین مزایای این دستگاه است.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن در انتها گفت: شرکت بویان فناور توس برای ساخت دستگاه اندوروتاری از تسهیلات قرض‌الحسنه نمونه سازی صندوق سلامت ثامن استفاده کرد و با تامین بخشی از هزینه‌های تولید، موفق به ساخت این محصول کاربردی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.