اخبار, سرمایه‌گذاری, صندوق سلامت ثامن

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن در گفتگو با خبردارو: حذف خام فروشی با شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل صندوق سلامت ثامن گفت: بدون شک نقشه‌ی راه گذار از اقتصاد متکی به نفت به اقتصاد پایدار از گذرگاه فناوری‌های نوین و نوآوری‌های خلاقانه می‌گذرد و چه بستری مناسب‌تر از شرکت‌های دانش‌بنیان.

 

 

به گزارش روابط عمومی صندوق سلامت ثامن، حمیدرضا فرهادی مدیر عامل صندوق سلامت ثامن در گفت وگو با خبرنگار خبردارو افزود: خوشبختانه امروزه شاهد تسریع ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به عرصه‌های جدی اقتصاد کشور و پر رنگ شدن در مراودات مالی و اقتصادی هستیم اما همچنان مجموع فروش این شرکت‌ها کمتر از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان است که این عدد کمتر از ۵% از تولید ناخالص داخلی کشور می باشد.

 

فرهادی تصریح کرد: انتظار می‌رود با توجه به شرایط خاص کشور شاهد حضور جدی‌تر شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه کلان اقتصادی کشور باشیم.

 

مدیر عامل صندوق سلامت ثامن در رابطه با شروع فعالیت صندوق سرمایه‌گذاری ثامن گفت: این صندوق فعالیت خود را از سال ۱۳۸۹  در زمینه ارائه تسهیلات، سرمایه‌گذاری و ضمانت‌نامه به پژوهشگران و محققین متقاضی شروع کرده و عمده فعالیت‌های آن در بخش صدور انواع ضمانت نامه، کارگزاری مالی، ارائه انواع تسهیلات، سرمایه گذاری خطرپذیر در حوزه‌های فناوری، تجهیزات پزشکی و دندان پزشکی، دارو های طبیعی، سنتی،  شیمیایی و مکمل ، تولید انواع کیت های تحقیقاتی و آزمایشگاهی و تشخیص، محصولات آرایشی و بهداشتی اپلیکیشن ها و سامانه های مرتبط با حوزه سلامت فعال می‌باشد.

 

فرهادی در خصوص نحوه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان در واقع گذرگاه فناوری‌های نوین و محلی برای نوآوری می‌باشد پر رنگ شدن حضور این گونه شرکت‌ها در صنعت سبب کاهش خام فروشی منابع طبیعی و زیرزمینی خواهد شد. در حال حاضر بیش از ۶ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعال است و با استفاده از ظرفیت این گونه شرکت‌ها می‌توان به فناوری‌های نوین روز دنیا دست یافت.

 

مدیر عامل صندوق سلامت ثامن افزود: بدون شک نقشه‌ی راه‌گذار از اقتصاد متکی به نفت به اقتصاد پایدار از گذرگاه فناوری‌های نوین و نوآوری‌های خلاقانه میگذرد و چه بستری مناسب تر از شرکت‌های دانش‌بنیان.

 

وی اظهار کرد: خوشبختانه امروزه شاهد تسریع ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به عرصه های جدی اقتصاد کشور و پر رنگ شدن در مراوادات مالی اقتصادی هستیم اما همچنان مجموع فروش این شرکتها کمتر از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان است که این عدد کمتر از ۵% از تولید ناخالص داخلی کشور می‌باشد.

 

فرهادی گفت: انتظار می‌رود با توجه به شرایط خاص کشور شاهد حضور جدی‌تر شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه کلان اقتصادی کشور باشیم.

 

وی در خصوص تجربه و فعالیت در شرکت‌های دانش‌بیان افزود: تجربه شخصی اینجانب در مراودات با شرکت‌های دانش‌بنیان این است که پاشنه آشیل بسیاری از فناواران این عرصه تمرکز بیش از حد بر روی مسایل فنی شرکت و غافل شدن از ابعاد مهم دیگر مانند ایجاد سازوکار مالی مناسب و استفاده از مشاوره‌های حقوقی کاربردی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.