اخبار, تسهیلات, صندوق پژوهش و فناوری, صندوق سلامت ثامن

بومی سازی داروی بهبود سندروم متابولیک در کشور توسط یک شرکت دانش‌بنیان

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با دریافت تسهیلات تولید صنعتی از صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن و تامین بخشی از هزینه‌های تولید موفق به بومی سازی داروی بهبود سندروم متابولیک شد.

به گزارش روابط عمومی صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن، کامران شورگشتی، مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت فضل دارو خیام خراسان در ارتباط با این محصول گفت: این داروی گیاهی با نام تجاری گلوکوبر ۳۰۰، بر پایه عصاره ساقه و ریشه زرشک تهیه شده است و بیشترین کاربرد آن در بهبود علائم سندروم متابولیک (کمک به کاهش قند خون و هایپر لیپیدمی در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک) است.

شورگشتی ادامه داد: این فرآورده حاوی عصاره‌ی تغلیظ شده‌ی ریشه و ساقه‌ی زرشک است و با داشتن مواد موثره‌ی ترکیبات آلکالوییدی متعدد از جمله بربرین، از طریق مکانیسم‌های مختلف می‌تواند به طور موثری باعث بهبود علایم سندروم متابولیک شود.

وی شرکت‎‌های پخش دارو، داروخانه‌ها، پزشکان متخصص، بیماران مبتلا به سندروم متابولیک، دیابتیک و افراد با چربی خون بالا را از جمله مصرف‌کنندگان نهایی این محصول عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت فضل دارو خیام خراسان در انتها با ابراز رضایت از دریافت تسهیلات از صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن گفت: از تسهیلات تولید صنعتی صندوق سلامت ثامن برای  اجرای پروژه گلوکوبر۳۰۰  استفاده کردیم و از تسهیلات دریافتی رضایت کامل داریم.

حمیدرضا فرهادی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن در ارتباط با این محصول گفت: این محصول برای اولین بار در کشور تولید شده است و فاقد نمونه مشابه در بازار دارویی ایران و همچنین فاقد رقیب داخلی است.

فرهادی ادامه داد: این دارو تنها داروی تولید شده در داخل کشور برای بهبود سندروم متابولیک است، نمونه مشابه این محصول در بازار دارویی امریکا باقیمت ۲۵ دلار به فروش می‌رسد اما محصول گلوکوبر در بازار ایران با قیمت ۵ دلار به فروش می‌رسد.

وی در انتها گفت: صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن با پرداخت تسهیلات تولید صنعتی به این شرکت، تلاش کرد که زمینه تولید انبوه این محصول را در کشور فراهم کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.